Omschrijving

Vrijstaande woning met garage en een SLAAPKAMER EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND! Gelijkvloers willen wonen maar liever niet naar een appartement, dan biedt dit mogelijkheden. Maar ook voor een gezin een interessante woning vanwege o.a. de 4 slaapkamers en dubbele badkamer. De woning is rustig gelegen met een beschutte tuin op een perceel van 412 m2.

INDELING
Begane grond:
Entree/hal met plavuizen vloer en met toegang tot een ruime badkamer in lichte kleurstelling met inloop doucheruimte, toilet, wastafelmeubel en geheel betegeld met o.a. vernieuwde vloertegels. Er is een doorloop naar de 2-persoons slaapkamer van circa 4.5 x 3.4 m. en deze is voorzien van een parketvloer. De straatgerichte L-vormige woonkamer heeft eveneens een parketvloer en een schuifpui aan de zuidzijde van de woning. Er is een half open keuken met een plavuizen vloer en een in 2016 geplaatste keukenopstelling met o.a. een 4-pits gaskookplaat, schouw en combi magnetron. De geïsoleerde aangrenzende bijkeuken is voorzien van een plavuizen vloer, droger- en wasmachineaansluiting, cv ketel en achter-entree.
De stenen garage heeft een afmeting van circa 6 x 3.2 m. en is voorzien van elektra.

1e Verdieping:
Overloop met daglicht en inloopkast. Er zijn een 3-tal slaapkamers welke allen zijn voorzien van isolatieglas. De badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en geheel betegeld. Vanwege de dakkapel is er ruimte, licht en ventilatie.

2e Verdieping:
Zolderberging over de gehele lengte van de woning met stahoogte in de nok.

Tuin:
Het totale perceel is 412 m2 met een goede verdeling tussen voortuin, oprit, tuin aan de zuidzijde en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten.

ALGEMEEN:
-zeer complete woning met o.a. slaapkamer en badkamer op de begane grond;
-goede isolerende voorzieningen, waaronder geheel voorzien van isolatieglas;
-centrale verwarming, AWB HR combi ketel, bouwjaar 2007;
-ruime oprit geschikt voor meerdere auto's;
-rustige woonomgeving in een dorp met vele voorzieningen en goede bereikbaarheid.

Voor indeling en maatvoering zie de 2D en 3D plattegronden.

Belangstelling? Neem een eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Share